top of page

over.

GeenKwats is een mediaplatform waar actuele politieke en maatschappelijk thema's besproken worden. Dit doen wij met een gevarieerd team van redacteuren en auteurs. Zij zijn allemaal experts die middenin de maatschappij staan. Alle auteurs schrijven op persoonlijke titel en reflecteren niet de visie van de redactie of GeenKwats. 
Wil je een artikel schrijven voor GeenKwats? Dat kan! De redactie staat altijd open voor spontane bijdragen. Stuur je inzending naar redactie [at] geenkwats [punt] com.

de redactie.

IMG_3625.jpg

Vincent Janssen

Oprichter en hoofdredacteur

Vincent probeert met een kritisch oog de maatschappelijke, politieke, en technologische ontwikkelingen om hem heen te begrijpen. Af en toe met succes.

IMG_3271.jpg

Yuri Meesen

Redacteur

Met een rationele blik kijkt Yuri naar de wereld. Hij volgt politieke en economische ontwikkelingen op de voet en deelt zijn bevindingen maar al te graag.

IMG_3541.jpg

Sabrina Gijsen

Redacteur

Van politieke tot culturele en maatschappelijke ontwikkelingen: door haar interdisciplinaire achtergrond laat Sabrina 'no stone unturned'.

IMG_3410.jpg

Merle van Leusden - Brüning

Redacteur

Een nieuwsjunk en politiek dier dat altijd haar woordje klaar heeft, dat is Merle. Neemt niet weg dat ze ook in is voor een portie inhoudelijke verdieping.  

IMG_3152.jpg

Jasper de Vreede

Redacteur

Publieke gezondheid staat centraal in Jaspers denken, vooral daar waar politieke acties vereist zijn. 

IMG_3304.jpg

René Pijpers

Redacteur

Ondanks zijn historische achtergrond en zijn liefde voor sci-fi is René ook van tijd tot tijd te vinden in het heden. 

IMG_3495.jpg

Jessica van der Burgt - Goertzen

Redacteur

Jessica Goertzen is niet alleen een juf, maar ook een auteur. Door deze combinatie schrijft zij veelal vol passie over het onderwijs in Nederland.

IMG_3233.jpg

Cherique Geraets

Redacteur

Cherique is in staat om zich uitgebreid te verwonderen over zaken die de rest van de wereld doorgaans als ‘normaal’ bestempelt.

IMG_3609.jpg

Rachel Elands

Redacteur

Rachel is de luis in de pels van de gevestigde orde. Ze zal al niet rusten tot haar journalistieke plicht is vervuld.

IMG_3358.jpg

Anne van Dun

Redacteur

Anne van Dun

IMG_3320.jpg

Yves Lacroix

Redacteur

Yves Lacroix

Stefan-2.jpg

Stefan Jongen

Redacteur

Stefan probeert niet in informatiebubbels te geraken door een helikopter-view te gebruiken. Hij wil de kloof verkleinen tussen wetenschap en maatschappij.

lievesmeets.jpg

Lieve Smeets

Redacteur

Lieve geeft graag - gevraagd of ongevraagd - haar mening over wat de maatschappij bezighoudt. Of wat volgens haar de maatschappij bezig zou moeten houden.

gastauteurs.

Dr. Jan Stoop, Kyra van Weenen, Jacco Buttolo, Jules Roosenboom, Lennard Pelzer, Marc Noorland, Maartje Willems, Joost Reinaerts, Mignon Schichel, Jaro Pichel, Ron Braat, Rivka Valkenberg, Chi Kay Liang, Irene Peeters

oud-redacteuren.

Patrick J.R. Janssen, Ben Van de Wall, Philip van Susante, Kay Bemelen, Mariska Custers

bottom of page